Aankoop begeleiding woning

Heeft u uw droomhuis gevonden? Dan wilt u deze natuurlijk aankopen voor een zo laag mogelijke prijs. Ook daarvoor bent u bij de RL Financieel Advies aan het juiste adres. Wij staan u graag bij met zowel messcherpe onderhandelingen als juridische, financiële en bouwkundige begeleiding.

No Cure, No Pay

RL Financieel Advies bied deze dienst aan op basis van No Cure, No Pay. Dit houdt voor u in, dat wij worden beloond voor onze prestaties. Willen wij een extra beloning ontvangen,  zullen we voor u de absolute bodemprijs moeten zien te bereiken. Met deze werkwijze geldt dat wanneer wij niets van de vraagprijs afkrijgen, u ons ook geen extra beloning betaalt.

De kosten van aankoop begeleiding

Voor het uitvoeren van deze dienst vragen wij een basistarief van € 500,- ex btw. Naast het basisbedrag ontvangen wij van u een bonus van 7 % over het onderhandelingsresultaat. Krijgen wij niets van de prijs af? Dan ontvangen wij uiteraard ook geen bonus.

Bouwkundig specialist

Mocht het wenselijk zijn om tot definitieve aankoop over te gaan, zullen we in samenspraak met u een bouwkundig specialist inschakelen om er zeker van te zijn dat het pand geen verborgen gebreken vertoond en in goede staat verkeerd.

Taxatierapport

RL Financieel Advies heeft goede contacten met plaatselijke makelaars/taxateurs, zodat wij u ook kunnen adviseren c.q. begeleiden voor deze taxatie.